28 de gener del 2012

L’equip femení del Reus Deportiu continua sumant!

Les jugadores de l’OK Lliga femenina del Reus Deportiu van empatar dissabte passat el partit que les va enfrontar al C.D. Arenys de Munt.  Tot i dominar l’encontre, al final les d’Oriol Borràs només van poder endur-se un punt. Són les coses de l’hoquei. El Reus Deportiu va jugar una primera part amb un clar domini del joc i  amb nombrosos tir a porteria. Però les dues porteres van aturar totes les boles.
El 0-1 va arribar d’un contraatac en el minut 8 de la segona part. Cinc minuts després, en quaranta segons, es va passar a l’1-1 i al 2-1. Però al minut 15 de la segona part, una errada defensiva va servir perquè les d’Arenys aconseguissin l’empat. Una falta directa llençada per Pancha Puertas, en el minut 19, no va servir per aconseguir la victòria.

Carolina Herrera i Pancha Puertas van marcafr per l’equip local, i Maria Majo i Laia Ibáñez van anotar per l’Arenys de Munt.

L’equip femení del Reus Deportiu, amb dos partits menys, està situat en la onzena posició. Després dels dos darrers empats s’ha situat.

Reus Deportiu: Silvana Nishi, Berta Tarrida, Carolina Herrera, Pancha Puertas, Ester Ferrer.
CD Arenys de Munt: Maria Majo, Jana Verdura, Virginia Rodríguez, Carla Navarro, Maria Roca, Laia Ibáñez.
Àrbitre: Ivan González. Va ensenyar targeta blava a Maria Majo, de l’Arenys de Munt.

Aquest aquest cap de setmana les jugadores del Reus Deportiu visiten la pista del Cerdanyola, per jugar un partit endarrerit. La setmana següent disputen dos partits. El dijous dia 3 reben l’equip del Traviesas HC, de Vigo, i el diumenge dia 5 es desplacen a la pista del Bigues i Riells.

El Reus Deportiu y la RFEP firman el convenio de la Copa de la Reina

El acto tuvo lugar el viernes, minutos antes del Tcnol Reus- Calafell Tot l'Any

La Real Federación Española de Patinaje y el Resu Deportiu escenificaron ayer el acuerdo para la organización de la Copa de la Reina 2012 con la firma del convenio de colaboración. Carmelo Paniagua, presidente de la RFEP, y Monica Balsells, presidenta de la entidad reusense, fueron los encargados de poner la rúbrica y de presentar el cartel oficial de la competición que se disputará los días 18 y 19 de febrero. El club ha escogido el gran refuerzo del equipo esta temporada, la internacional Berta Tarrida, que aparece con la equipación del equipo en la calle.

El acto contó con la presencia de varios miembros de la directiva del Reus, así como otros representantes de la federación española de patinaje. La presidenta de Reus se mostró “encantada de acoger esta competición tan importante para nuestra ciudad y nuestro club”. Por su parte, Carmelo Paniagua aseguró: “Reus ha apostado muchísimo por el hockey femenino. Esta es una ciudad en la que se respira nuestro deporte por todos lados. No tengo ninguna duda de que la Copa va a ser un éxito y con un gran nivel de los equipos participantes”.

7 de gener del 2012

Una tendra història ens arriba del Brasil

Des del Brasil, i gràcies als companys de Rolling Together, ens arriba una història d'hoquei patins d'aquest país sud-americà. Som a Recife, en una zona on tot i la pobresa que arrosseguen, alguns joves estudien per intentar ajudar les seves famílies. A la vegada, aquests joves mantenen la seva il·lusió gràcies a l'hoquei patins, esperant algun dia ser grans jugadors. És curíós veure la precarietat del material amb què juguen i de veure com qui primer arriba és qui es queda amb els patins per a l'entrenament. En aquest vídeo de cinc minuts podrem veure primer la pobresa i la tristesa en què viuen a Recife, mentre que en una segona part apareix l'alegria i esperança que els produeix jugar a hoquei patins. Cascos trencats, estics enganxats amb cinta, frens gastats, poques boles per jugar... és el dia a dia d'uns joves que, guiats per un bon entrenador, aspiren algun dia jugar al Barcelona, a Europa o a l'Argentina. Un vídeo que val la pena de debò.