27 de juny del 2012

Cate Ortega deixa Vilanova pel Reus Deportiu

La portera sadurninenca que en els cinc darrers anys ha defensat els colors del CP Vilanova on va fer-se amb la Copa de la Reina l’any 2009, la temporada que ve canviarà d’aires per retrobar-se amb B
erta Tarrida a Reus.


Nous reptes per a Ortega
    

Cate Ortega reconeix que l’equip no li oferia unes garanties de compromís i “al rebre l’oferta del Reus vaig agafar-la”. La portera internacional amb la selecció catalana i la espanyola reconeix que l’equip del Baix Camp és “un equip jove amb ganes de lluitar per estar a dalt i intentar aconseguir algún títol” al qual vol aportar “el màxim per mirar de quedar entre les quatre primeres de la OK Lliga Femenina”. Aquest objectiu més "classificar a l'equip per la Copa de la Reina" també el comparteix la que enguany serà la seva companya, Berta Tarrida, qui considera que "la Cate, sobretot aportarà seguretat a la porteria, ja que actualment és una de les millors porteres que hi ha".  

Ortega forma part de l’elit de l’hoquei mundial tal i com demostren els seus campionats d’Espanya i Europeu sub19 a l’any 2009, el subcampionat a la Copa Amèrica del 2010 i el campionat al 2011 junt amb l’Europeu Absolut. El nivell d’exigència de la sadurninenca és alt i a Reus espera obtenir nous èxits. 


 Ortega canviarà d'aires i passa de Vilanova a Reus

www.sportspenedes.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada