28 de gener del 2012

L’equip femení del Reus Deportiu continua sumant!

Les jugadores de l’OK Lliga femenina del Reus Deportiu van empatar dissabte passat el partit que les va enfrontar al C.D. Arenys de Munt.  Tot i dominar l’encontre, al final les d’Oriol Borràs només van poder endur-se un punt. Són les coses de l’hoquei. El Reus Deportiu va jugar una primera part amb un clar domini del joc i  amb nombrosos tir a porteria. Però les dues porteres van aturar totes les boles.
El 0-1 va arribar d’un contraatac en el minut 8 de la segona part. Cinc minuts després, en quaranta segons, es va passar a l’1-1 i al 2-1. Però al minut 15 de la segona part, una errada defensiva va servir perquè les d’Arenys aconseguissin l’empat. Una falta directa llençada per Pancha Puertas, en el minut 19, no va servir per aconseguir la victòria.

Carolina Herrera i Pancha Puertas van marcafr per l’equip local, i Maria Majo i Laia Ibáñez van anotar per l’Arenys de Munt.

L’equip femení del Reus Deportiu, amb dos partits menys, està situat en la onzena posició. Després dels dos darrers empats s’ha situat.

Reus Deportiu: Silvana Nishi, Berta Tarrida, Carolina Herrera, Pancha Puertas, Ester Ferrer.
CD Arenys de Munt: Maria Majo, Jana Verdura, Virginia Rodríguez, Carla Navarro, Maria Roca, Laia Ibáñez.
Àrbitre: Ivan González. Va ensenyar targeta blava a Maria Majo, de l’Arenys de Munt.

Aquest aquest cap de setmana les jugadores del Reus Deportiu visiten la pista del Cerdanyola, per jugar un partit endarrerit. La setmana següent disputen dos partits. El dijous dia 3 reben l’equip del Traviesas HC, de Vigo, i el diumenge dia 5 es desplacen a la pista del Bigues i Riells.