30 de desembre del 2011

Reportaje Berta Tarrida

Aquí os dejo un reportaje que le hicieron a la jugadora reusense Berta Tarrida, para La Sexta Deportes.


Ver Video




Reus Femení

26 de desembre del 2011

Reus acogerá la VII Copa de la Reina

 
La capital del Baix Camp acollirà la setena edició de la Copa de la Reina d'hoquei els dies 18 i 19 de febrer. El Comitè Nacional d'Hoquei sobre Patins ha escollit la candidatura presentada pel Reus Deportiu per celebrar aquesta competició a la qual hi participaran els tres millors classificats de l'OK Lliga Femenina a la primera volta, més l'equip amfitrió. Si aquest quedés entre els tres primers classificats al campionat de la regularitat, el conjunt que quedés quart obtindria el passaport per jugar el torneig dek KO. El sorteig que ha de definir les semifinals encara no té data.
Reus Deportiu femení ha pujat enguany a l'OK Lliga Femenina, encara que molts analistes el situen com un dels equips cridats a estar a la zona alta de la classificació, després de confeccionar una plantilla de nivell amb els fitxatges estel·lars de Berta Tarrida i la xilena 'Pancha' Puertas. Davant la seva afició, tindrà l'oportunitat perfecta per demostrar la seva competitivitat en un torneig de màxima exigència com la Copa de la Reina.


Elogis a la candidatura de Reus
Lluís Ferrer, president de Comitè Nacional d'Hoquei sobre Patins, celebra que "Reus hagi volgut organitzar aquesta competició en el seu primer any a l'OK Lliga Femenina i, a més, amb una directiva nova en el càrrec, cosa que demostra una clara voluntat de voler potenciar l'hoquei femení des de bon començament".


"És molt important per una federació i per a l'hoquei que, any rere any, trobi equips disposats a organitzar la Copa de la Reina" i ha destacat que "a costat de la Copa de la Rei, la de la Reina és la competició més important que organitza, no només pel seu nom sinó sobretot pel nivell d'hoquei que ofereix i per la seva competitivitat".Lamalla.cat





Benvingut!


Hola a tots, us dono la benvinguda al bloc del Reus Deportiu Femení, secció d'hoquei, on us anirem donant les notícies del nostre equip.


Reus Femení